Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Περιοδεία Νίκα στη Μάνη

Νίκας από τη Μάνη: «Να δώσουμε μάχη για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην Πελοπόννησο»

Επόμενη στάση το Άργος

Μήνυμα ευρείας νίκης έδωσε η Μάνη στον υποψήφιος Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην περιοδεία του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο». 

Ο Παναγιώτης Νίκας και μέλη του Συνδυασμού του, επισκέφθηκαν την Τετάρτη το βράδυ 15/5, χωριά της Μάνης, τη Λαγκάδα, τις Θαλάμες, το Νομιτσί, τη Στούπα, την Καρδαμύλη, την Πλάτσα, τον Άγιο Νικόλαο, το Σταυροπήγιο και τον Κάμπο.

Ο Παναγιώτης Νίκας, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Αυτός ο τόπος έχει εξαιρετικές προοπτικές και πρέπει να είμαστε απαιτητικοί! Φέρνω το μήνυμα της συνεννόησης και της ενότητας! Είμαστε εδώ για να εργασθούμε σκληρά και να δώσουμε μάχη για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην Πελοπόννησο, να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που χρειάζονται για να ζουν, να εργάζονται και να κάνουν οικογένεια στον τόπο τους».

Επόμενη στάση του υποψήφιου Περιφερειάρχη αύριο Παρασκευή 17 Μαϊου είναι το Άργος, όπου ο Παναγιώτης Νίκας θα μιλήσει στις 20:30 στο Εργατικό Κέντρο, παρουσία του Μάκη Βορίδη.

Περιοδεία Νίκα στη Μάνη

Περιοδεία Νίκα στη Μάνη

Περιοδεία Νίκα στη Μάνη

Περιοδεία Νίκα στη Μάνη

Περιοδεία Νίκα στη Μάνη

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.