Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το νερό της Μιδέας περνάει από το Άργος

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 30 Ιαν. 2015
από admin

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Ναυπλίου για το χρονίζον θέμα του νερού της Μιδέας, με την συμμετοχή της ΔΕΥΑΡΜ, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Στην συνάντηση διαπιστώθηκε ομοφωνία και αγαστή  συνεργασία των δύο Δήμων και των εποπτευόμενων δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης αποχέτευσης που εργάζονται από κοινού για το καλό των δημοτών.

Ειδικότερα η συζήτηση αφορούσε στην πορεία του έργου  ύδρευσης  «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΛΕΡΝΗΣ» που βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Το έργο αυτό είναι μεγάλο και πολύ σημαντικό και για τους δύο δήμους αφού  αφορά τόσο την αναβάθμιση του υδροδοτικού συστήματος του Καλλικρατικού Δήμου Άργους – Μυκηνών καθώς και μέρους του Δήμου Ναυπλιέων αφού στο συγκεκριμένο έργο συμπεριλαμβάνεται ο πρώην δήμος Μιδέας, που τροφοδοτείται από τις πηγές Λέρνης και Αμυμώνης.

Ειδικότερα αναφέρθηκαν στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, σε τεχνικές λεπτομέρειες και ειδικότερα σε θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Η υδροδότηση της δημοτικής ενότητας Μιδέας είναι άμεση προτεραιότητα της δημοτικής αρχής διότι μετά την ολοκλήρωση του έργου αυτού η Μιδέα  θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης σε κάθε περιοχή σε κάθε γειτονιά της .Το νερό  το υπέρτατο αυτό αγαθό θα βοηθήσει να είναι καλύτερη  η ποιότητα ζωής των πολιτών ενώ παράλληλα θα λύσει αρκετά  από τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Μετά τη σχετική  ενημέρωση που είχε ο δήμαρχος, δήλωσε «Παρακολουθούμε από κοντά το έργο και κάνουμε ότι είναι δυνατό  για την ολοκλήρωση του. Η ύδρευση αποτελεί δικαίωμα του Πολίτη και υποχρέωση του Δήμου. Για το λόγο αυτό θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να εξασφαλίσουμε στους πολίτες πλήρη επάρκεια νερού άριστης ποιότητας».
 

Ετικέτες

Μιδέα Αγία Τριάδα Ναύπλιο Δήμος Ναυπλιέων Πρώην Δήμος Μιδέας Δήμος Μιδέας Νερό Ύδρευση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.