Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέος σύγχρονος εξοπλισμός για τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου

Νέος σύγχρονος εξοπλισμός για τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου

Ολοκληρώνεται η προμήθεια κόστους 933.000 ευρώ.

Ένα σημαντικό έργο που είχε θέσει ως στόχο η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και που αφορούσε την προμήθεια – ανανέωση ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τις κλινικές, τα χειρουργεία και τον εργαστηριακό τομέα των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων Άργους και Ναυπλίου, ολοκληρώνεται μετά από συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών.

Ήδη, όπως ενημερώνει η απερχόμενη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Αγγελική Φλώκου, υπογράφηκαν οι τέσσερις πρώτες συμβάσεις που αφορούν:

• Ένα νέο σύγχρονο φορητό ακτινογραφικό μηχάνημα σε αντικατάσταση παλαιού 30ετιας (Ν.Μ. Ναυπλίου).

• Ένα σύστημα άμεσης ψηφιακής ακτινογραφίας για την ασύρματη μεταφορά και εκτύπωση της ακτινογραφίας, το οποίοπαρέχει τη δυνατότητα για την ψηφιοποίηση του ιατρικού φακέλου με απώτερο στόχο την κατάργηση του φιλμ (Ν.Μ. Άργους).

• Έναν σύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο με τομοσύνθεση, υψηλής απεικονιστικής ευκρίνειας που παρέχει τη δυνατότητα αξιόπιστου ελέγχου του γυναικείου πληθυσμού. Είναι ο πρώτος ψηφιακός μαστογράφος που θα εγκατασταθεί σε δημόσια δομή υγείας στο νομό Αργολίδας (Ν.Μ. Άργους).

• Ένα νέο ακτινογραφικό συγκρότημα, μηχάνημα αιχμής για την καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου σε αντικατάσταση παλαιού 35ετιας (Ν.Μ. Ναυπλίου).

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφούν και οι κατωτέρω συμβάσεις που αφορούν:

• Ένα πλήρες λαπαροσκοπικό σύστημα HD, 3D με πρωτοποριακές δυνατότητες για τις ανάγκες της χειρουργικής κλινικής. (Ν.Μ. Ναυπλίου).

• Ένα πλήρες σύγχρονο αναισθησιολογικό συγκρότημα σε αντικατάσταση παλαιού 25ετιας (Ν.Μ. Ναυπλίου).

• Μία σύγχρονη συσκευή ηλεκτροθερμικής συγκόλλησης αγγείων σε αντικατάσταση παλαιάς 25ετιας (Ν.Μ. Ναυπλίου).

• Μία τελευταίας τεχνολογίας σκιαλυτική λυχνία με δορυφόρο, τύπου LED για το χειρουργείο σε αντικατάσταση παλαιάς 30ετιας (Ν.Μ. Ναυπλίου).

• Μία τράπεζα γενικής χειρουργικής σύγχρονη και εργονομική για το προσωπικό και τον ασθενή,σε αντικατάσταση παλαιάς 25ετιας (Ν.Μ. Ναυπλίου).

• Έναν σύγχρονο υπερηχοτομογράφο γενικής χρήσης τελευταίας τεχνολογίας. Το συγκεκριμένο μηχάνημα, που θεωρείται ο πυλώνας του ακτινολογικού τμήματος, παρέχει τη δυνατότητα για διενέργεια εξετάσεων υψηλής ακρίβειας, αυξάνοντας σημαντικά τη διαγνωστική ικανότητα (Ν.Μ. Άργους).

Πενήντα σετ σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών νοσηλείας με τραπεζοτουαλέτες σε αντικατάσταση των παλαιότερων κλινών (Ν.Μ. Άργους).

Το συγκεκριμένο έργο, συνολικής αξίας 933.000 ευρώ, εντάχθηκε το έτος 2018 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» προκειμένου οι δύο νοσηλευτικές μονάδες του νομού Αργολίδας να εξοπλιστούν με μία σειρά νέων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και σημαντικό όφελος για τους πολίτες – ασθενείς.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.