Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Νέοι υποψήφιοι με Κωστούρο

Καλλέργη, Καταγάς, Μανός και Κορολής στην «Επόμενη Μέρα»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 14 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Άλλοι τέσσερις υποψήφιοι κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές με την «Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου. Αυτοί είναι η Κατερίνα Καλλέργη, ο Δημήτρης Καταγάς (μέσα αριστερά στη φώτο), ο Σωτήρης Μανός και ο Νίκος Κορολής (Δεξιά στη φώτο).

Οι ίδιοι αυτοσυστήνονται ως εξής:  

Κατερίνα Καλλέργη

«Ονομάζομαι Καλλέργη Κατερίνα του Σταύρου, κατάγομαι από το Τολό Αργολίδας όπου και διαμένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας (ιδιοκτήτρια καταστήματος ) στο Τολό στον κλάδο του εμπορίου.

Έχω διατελέσει τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος και έπειτα πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Άργους ‘’ΛΑΙΖΑ’’. Η ενασχόληση μου με τα αδέσποτα και η αγάπη που τρέφω γι’ αυτά με έχει μάθει να αγωνίζομαι ανιδιοτελώς.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές μετά από ενημέρωση που είχα από τον ίδιο για την στάση και την προσφορά του απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας γιατί με τον ίδιο ζήλο που έχω μάθει να αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, να βοηθώ και να προσφέρω στον τόπο μου και σε όσους έχουν ανάγκη».

Δημήτρης Καταγάς

«Ονομάζομαι Δημήτρης Καταγάς και είμαι κάτοικος της τοπικής κοινότητας Τολού.

Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να βοηθώ με κάθε τρόπο όποιον έχει ανάγκη.

Η πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για να γίνω και γω μέλος της μεγάλης οικογένειας του συνδυασμού ‘’Ναύπλιο.Επόμενη Μερα’’ και να συμμετάσχω ως υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Τολού, ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση γιατί ο Δημήτρης Κωστούρος έχει αποδείξει ότι δεν μένει στα λόγια και κάνει πράξεις. Είναι ένας πραγματικός εργάτης, έχει παράξει έργο και έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου δίνοντας άμεσες λύσεις.

Είμαι στο πλάι του για να μπορέσω και γω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ τον τόπο μου, τον δήμο Ναυπλιέων και την τοπική κοινότητα του Τολού».

Σωτήρης Μανός

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο.

Εκτιμώ απεριόριστα το έργο και την αυτοδιοικητική προσωπικότητα του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, που εμπνέει ασφάλεια, σοβαρότητα και εμπιστοσύνη για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Μαζί με το Δημήτρη Κωστούρο και το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και αυτή τη φορά!

Μαζί του, στην μεγάλη και επιτυχή προσπάθειά του για τον τόπο και τους ανθρώπους του!»

Νίκος Κορολής

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Ναυπλιέων  κ. Δημήτριου  Κωστούρου και να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες  Αυτοδιοικητικές  εκλογές με τον συνδυασμό του στην Άρια  όπου ευρίσκεται και η κατοικία μου.

Η αγάπη μου για την πόλη στην οποία ζω είναι και ένας επιπρόσθετος λόγος που με οδήγησε σ’αυτήν μου την απόφαση πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορώ να δώσω πάρα πολλά ακόμη για καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου».

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.