Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
test κορωνοϊός

Νέο ταχύτατο τεστ για τον κορωνοϊό προ των πυλών

Θα δίνει αποτέλεσμα σε 30!

Ομάδα του Engineering Science Laboratory του Oxford University  σε συνεργασία με επιστήμονες στην Κίνα ανέπτυξαν το τεστ που χρησιμοποιεί μείγμα χημικών και ενζύμων το χρώμα των οποίων μετατρέπεται από μωβ σε κίτρινο σε παρουσία του κορωναϊού.

Το τεστ έχει μοναδικό πλεονέκτημα στην ταχύτητα, αλλά και γιατί τα χημικά πρέπει να δατηρούνται μόνο σε θερμοκρασία 65 βαθμών Κελσίου για μισή ώρα-πράγμα που καθιστά την πραγματοποίησή του εύκολα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή τελικά στο σπίτι. Αν και υπάρχουν εμπόδια ενόψει, το τεστ ενδεχομένως να μπορέσει να ολοκληρώσει κλινικές δοκιμές τις επόμενες ημέρες.

Ο Καθηγητής Zhengfang Cui, δήλωσε ότι πρώτα πρέπει να γίνουν κλινικές δοκιμές. Ξεκίνησαν μόλις αυτές στο Oxford University Hospital. Στη συνέχεια χρειάζεται έγκριση από ρυθμιστικές Αρχές βάσει του αριθμού των δοκιμών που έχουν πραγματοποιηθεί.

Τρίτο βήμα είναι η εύρεση επιχειρήσεων για την παρασκευή του τεστ σε μεγάλη κλίμακα και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί το προϊόν. Ο Καθηγητής ελπίζει τα βήματα να ολοκληρωθούν σε 2-4 εβδομάδες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.