Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Νέο σύγχρονο Μουσικό Σχολείο στην Αργολίδα

O Δήμος Άργους υπέβαλε πρόταση για προσθήκη νέου κτιρίου στο Μουσικό Σχολείο στην Προσύμνη - Στα 4 εκατ. ευρώ το κόστος του έργου που επεκτείνει και αναμορφώνει τις ήδη υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις δημιουργώντας ουσιαστικά ένα νέο σχολείο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 13 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Υποβλήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου η πρόταση για την χρηματοδότηση κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας από το Δήμο Άργους Μυκηνών προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 4.000.000 Ευρώ και θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα όλου του νομού Αργολίδος. Αφορά την κατασκευή ενός μεγάλου διώροφου κτιρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τους χώρους και τις αίθουσες που είναι απαραίτητοι για την πλήρη και σωστή λειτουργία του Μουσικού Σχολείου, του οποίου σήμερα οι χώροι δεν επαρκούν. 

Με την προσθήκη του νέου κτιρίου θα λειτουργήσει ομαλά  το Μουσικό Λύκειο, δίνοντας την δυνατότητα το σχολείο να εξυπηρετεί όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας.

Μουσικό Σχολείο

Η συνολική μεικτή επιφάνεια του μουσικού σχολείου θα είναι 3.513 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 8 αίθουσες, εργαστήρια, χώρους διοίκησης, ιατρείο, μικρά γραφεία για ενημέρωση γονέων, γραφείο συλλόγου γονέων, βιβλιοθήκη, πολύ μεγάλη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων, αίθουσες μουσικής, αίθουσες διδασκαλίας, κυλικείο, χώρο κουζίνας, βοηθητικούς χώρους, γυμναστήριο, κ.α. Προβλέπεται, επίσης, επίστρωση του υπάρχοντος προαύλιου χώρου και τοποθέτηση περίφραξης. Το σχολείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφανείας 18.121,13 τ.μ.

Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σημείωσε: «Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών κατέθεσε σήμερα πρόταση για την κατασκευή ενός ακόμη μεγάλου σχολείου για τους νέους, τους μαθητές, τη νέα γενιά. Ένα νέο σχολείο με ξεχωριστές προεκτάσεις στις δυνατότητες που παρέχει στους μαθητές του που έρχεται να συμπληρώσει τις μεγάλες δωρεές των ευεργετών της Προσύμνης και τις μέχρι τώρα προσπάθειες του δήμου για την παροχή των υποδομών που χρειάζεται η εκπαίδευση στον τόπο μας.»

 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.