Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ναύπλιο 2017

Το νέο στοχεύει να τραβήξει τους νέους

Θα κερδίσει το στοίχημα η νέα ομάδα;
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 13 Αυγ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ανάδειξη νέων ταλέντων και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο θέτει ως πρωταρχικό στόχο η νέα ομάδα «Ναύπλιο 2017», στοχεύοντας να βγάλει το Ναυπλιακό ποδόσφαιρο από τον λήθαργο.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια αρωγός είναι ο διεθνής Ναυπλιώτης ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης αλλά και ο Δήμος. Αν επιπλέον κερδηθεί η εμπιστοσύνη και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, δεδομένου ότι πίσω από αυτή την προσπάθεια βρίσκονται αξιόλογα άτομα με ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, τότε το εγχείρημα έχει αρκετές πιθανότητες να επιτύχει. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας:

To «Ναύπλιο 2017», είναι ένας νέος σύλλογος που φτιάχτηκε με όραμα και πολλές φιλοδοξίες παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μας παρουσιάστηκαν και ξεπεράστηκαν με υπομονή και εποικοδομητική συζήτηση.

Στόχος μας είναι να ωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό, να αναδείξουμε νέα ταλέντα και να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. 

Αυτό το εγχείρημα θα μπορέσει να υλοποιηθεί μέσα από το υγιές σωματείο του ''Ναυπλίου 2017'' που θα αλλάξει τα αθλητικά δρώμενα στο Ναυπλιακό ποδόσφαιρο.

Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή από την αρχή, βρίσκεται ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλές ώρες προσωπικού χρόνου και τον ευχαριστούμε βαθύτατα γι' αυτό αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Ναυπλίου που ζητούσε ξεκάθαρα και με έμφαση κάτι το ξεχωριστό στο Ναυπλιακό ποδόσφαιρο.

Δουλεύουμε καθημερινά και ευελπιστούμε, η προσπάθεια μας αυτή να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2