Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Πελοπόννησο

Νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

65χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε απομόνωση και εξετάζεται η διακομιδή του σε νοσοκομείο αναφοράς.

Στ Νοσοκομείο Καλαμάτας προσήλθε την Παρασκευή 22/5 ένας 65χρονος, κάτοικος Μεσσηνίας, λόγω συνεχιζόμενης εμπύρετης κατάστασης για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Από το νοσοκομείο υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό. Νοσηλεύεται σε απομόνωση με ήπια συμπτώματα και σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αναφοράς του Ρίου για πιο εξειδικευμένη νοσηλεία.

Παράλληλα με την παρακολούθηση της πορείας της υγείας του, θα υπάρξει και ιχνηλάτηση των επαφών του, ώστε να κριθεί αν υπάρχουν άτομα του περιβάλλοντός του που θα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα για διάστημα 14 ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr δέχτηκε επισκέψεις από άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλον που διαμένουν στην Αττική πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος δεν μετακινήθηκε από το χωριό του τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό είναι το 7ο καταγεγραμμένο κρούσμα εντός της Μεσσηνίας. Τα όποια παραπάνω κρούσματα καταγράφονται κατά καιρούς από τον ΕΟΔΥ για την περιοχή, έχουν να κάνουν με άτομα που προέρχονται μεν από την Μεσσηνία, αλλά έχουν εξεταστεί και διαγνωστεί με κορονοϊό σε νοσηλευτικά ιδρύματα της υπόλοιπης χώρας.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.