Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα

Το νέο απόκτημα του Δημοτικού Ωδείου Άργους και η επαναφορά στην κανονικότητα

Με ποιόν τρόπο επαναλειτουργεί και πάλι το ωδείο, μετά από μια μακρά περίοδο διαδικτυακών μαθημάτων.

Το Δημοτικό Ωδείο Άργους - Μυκηνών κατά την περίοδο των διαδικτυακών μαθημάτων, με μεγάλη προσπάθεια και ευσυνειδησία των καθηγητών του, κράτησε τους μαθητές του κοντά στη Μουσική. Ήταν για όλους μια περίοδος όπου χρειάσθηκε ακόμη περισσότερη φαντασία, όρεξη για δουλειά και άσκηση στην σύγχρονη τεχνολογία.

Όμως όλοι μαζί: εργαζόμενοι, μαθητές και γονείς κατάφεραν να περάσουν απ’ αυτό το εμπόδιο με τις μικρότερες αρνητικές συνέπειες, και γι' αυτό είναι χαρούμενοι.

Η σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα ξεκίνησε από χθες Δευτέρα 18 Μαΐου όπου άρχισαν και πάλι τα δια ζώσης μαθήματα. Το ωδείο τηρεί απολύτως, τις οδηγίες του ΥΠ.ΠΟ.Α και αυτές του ιατρού εργασίας του Δήμου Αθανάσιου Νταβέλου.

Εικόνα

 

Για όλα τα παραπάνω χρειάστηκε υλική υποδομή την οποία εξασφάλισε ο Δήμος Άργους - Μυκηνών μέσω των αντιδημάρχων Δ. Κρίγγου και Π. Σχοινοχωρίτη.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ωδείου και για το νέο του απόκτημα: ένα Πιάνο με ουρά Yamaha, με υπέροχο ήχο, το οποίο είχαν ανάγκη εδώ και χρόνια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.