Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσκεψη Βορίδη στη Νεμέα

Νεμέα: Τι έταξε ο Βορίδης - Τι ζητούν οι Οινοποιοί

Η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην πατρίδα του Αγιωργίτικου και οι προβληματισμοί που κατέθεσε ο Σύνδεσμος Οινοποιών

Επίσκεψη στην πατρίδα του Αγιωργίτικου, στη Νεμέα, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του στην Πελοπόννησο. Ο κ. Βορίδης συνοδευόμενος από τον ΓΓ κο Στρατάκο, τον υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Δήμα, τον υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Ταγαρά και την βουλευτή Κορινθίας κα Σούκουλη επισκέφθηκαν αρχικά το δημαρχείο Νεμέας και στη συνέχεια τις εγκαταστάσεις του ΑΟΣ Νεμέας όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου, δοκίμασαν τα προϊόντα και ενημερώθηκαν για την πορεία του οινοποιείου και τις επιπτώσεις από τον covid19 στην παραγωγή και τις πωλήσεις.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κος Μάζος ευχαρίστησε τον κο Υπουργό για την επίσκεψη.

Επίσκεψη Βορίδη στη Νεμέα

Τον ενημέρωσε για την επιτυχή εφαρμογή του μέτρου του πράσινου τρύγου αλλά και της απόσταξης κρίσης τα οποία σε συνδυασμό με την χαμηλή φετινή παραγωγή έδωσαν την δυνατότητα στον Συνεταιρισμό μας να κρατήσει την τιμή του σταφυλιού στα περσινά επίπεδα.

Ο κος Υπουργός αφού τόνισε ότι και τα δύο μέτρα αυτό τον σκοπό είχαν ενημέρωσε ότι ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για επανάληψη του μέτρου και για το 2021 εφ’ όσον αυτό χρειαστεί.

Επίσκεψη Βορίδη στη Νεμέα

Στην συνέχεια ο κος Μάζος έθεσε στον κο υπουργό το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις άδειες για νέες φυτεύσεις αμπελώνων με την εφαρμογή του κριτηρίου των 50 στρεμμάτων και του ζήτησε το Υπουργείο να δει ξανά το θέμα ώστε να δοθεί λύση.

Στο γεύμα που παρατέθηκε από τον Συνεταιρισμό συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους αμπελουργούς της περιοχής μας καθώς και τα προβλήματα και οι προοπτικές του συνεταιρισμού στα επόμενα χρόνια. Ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Συνεταιρισμό.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.