Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Νεκρά χελιδόνια

Νεκροταφείο χελιδονιών στην Παραλιακή Ναυπλίου - Νέας Κίου (Vid)

Γιατί τόσα νεκρά πουλιά;

Μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 6/4, οι λιγοστοί διερχόμενοι οδηγοί από την παραλιακή οδό Ναυπλίου - Νέας Κίου. Δεκάδες νεκρά χελιδόνια στην άκρη αλλά και στη μέση του δρόμου συνέθεταν το σκηνικό του θανάτου, άγνωστο για ποιό λόγο.

Φαίνεται πως τα πουλιά πιάστηκαν απροετοίμαστα από τον κακό καιρό και στάθηκαν στον δρόμο, χωρίς να υπολογίσουν ότι μπορεί να πατηθούν από τις ρόδες κάποιου οχήματος ή να πεθάνουν από κάποια άλλη φυσική αιτία, όπως η απότομη επιδείνωση του καιρού και το κρύο.

Είναι γεγονός ότι στον συγκεκριμένο δρόμο τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν αρκετές φορές μεγάλες ταχύτητες, ειδικά τώρα όπου η κίνηση είναι λιγοστή, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οι οδηγοί θα πρέπει και αυτοι από την πλευρά τους να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην συνεχιστεί το κακό. Και φυσικά κάποιος να αναλάβει να μαζέψει τα νεκρά χελιδόνια από τον δρόμο. 

Το βίντεο που ποστάρει στα social media ο κος Άγγελος Τάμπασης είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην Παραλιακή και προκαλεί έντονη θλίψη.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Βαλεντίνα (χωρίς επαλήθευση) Δευ, 06/04/2020 - 19:51

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.