Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Ταμειακή μηχανή

Νέα παράταση για απόσυρση ταμειακών ζητά η ΟΕΒΕ Αργολίδας

Στενεύουν τα περιθώρια για όσους δεν έχουν προχωρήσει σε αλλαγή.

Στις 31 Ιουλίου είναι η τελική ημερομηνία για την απόσυρση ταμειακών μηχανών που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ. Από την 1η Αυγούστου και εξής, η τυχόν έκδοση στοιχείων λιανικής πώλησης από τις παλαιού τύπου ταμειακές μηχανές θα συνιστά παράβαση.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1812/12/05/2020 η αρχική προθεσμία για την αντικατάσταση των παλαιού τύπου ταμειακών μηχανών με καινούργιες έληγε στις 31 Μαϊου αλλά λόγω της πανδημίας κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος Ιουλίου προκειμένου οι επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν τις παλαιές ταμειακές μηχανές με νέες.

Όπως επισημαίνει η ΟΕΒΕ Αργολίδας: «Οι επιπτώσεις όμως του γενικού lockdown είναι πρωτοφανείς και ανυπολόγιστες σε όλους του κλάδους των επιχειρήσεων. Λόγω του ότι η κατάσταση στην οικονομία δεν έχει ακόμα ομαλοποιηθεί και οι επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με μείωση της ρευστότητας τους ζητούμε να υπάρξει περαιτέρω παράταση του μέτρου αντικατάστασης των ταμειακών μηχανών τουλάχιστον έως 31/12/2020».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.