Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Νέα κενά στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού

Γιατί αναμένεται να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις εφημερίες.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 27 Μαρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μεγάλα κενά και προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού από την αλλαγή της υπαγωγής των Περιφερειακών Ιατρείων που σήμερα υπάγονται σε αυτό, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά οι εφημερίες.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Το Κέντρο Υγείας Λυγουριού δέχθηκε πέρσι 48.000 επισκέψεις και εξυπηρέτησε 5.310 έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Ο σχεδιασμός αλλαγής της υπαγωγής των Περιφερειακών Ιατρείων που σήμερα υπάγονται στο Κέντρο Υγείας θα δημιουργήσει μεγάλα κενά και προβλήματα που δεν θα επιστρέψουν την ακώλυτη λειτουργία των εφημεριών και για το λόγο αυτό πρέπει να αναληφθούν οι απαιτούμενες ενέργειες.

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Υγείας ήδη αντιμετωπίζει σημαντικά κενά προσωπικού. Αναφέρεται ενδεικτικά πως δεν έχει ακόμη πληρωθεί η κενή οργανική θέση γενικού ιατρού που συνταξιοδοτήθηκε στις 31/12/2016, ενώ προβλήματα υπάρχουν στο μικροβιολογικό και το ακτινολογικό.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

  1. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθούν τα ήδη υφιστάμενα κενά και θα διασφαλιστεί η ακώλυτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λυγουριού ενόψει της σχεδιαζόμενης αλλαγής της υπαγωγής των Περιφερειακών Ιατρείων που σήμερα υπάγονται σε αυτό».

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.