Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές επιχειρήσεις της Αργολίδας

Η ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αργολίδας για δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αργολίδας και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ , η παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» και «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο- Εστίαση- Εκπαίδευση», οι οποίες πρόκειται να «ανοίξουν» για υποβολές αιτήσεων στις 20 και 27 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Μάγδα Πετροπούλου και τα στελέχη Ιφιγένεια Τσούκα και Λουκά Σπηλιόπουλο για την παρουσία τους στην Αργολίδα με σκοπό την ενημέρωση των δυνητικών επενδυτών του νομού, τόνισε πως η μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση δηλώνει την ανάγκη αλλά και την πρόθεση των επιχειρηματιών για νέες επενδύσεις, που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητά τους. Τέλος αναφέρθηκε ειδικά στη σημασία της δράσης που αφορά τους κλάδους του λιανικού εμπορίου και της εστίασης, οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί σε καμία χρηματοδοτική δράση τα τελευταία χρόνια.

Εκδήλωση για προγράμματα ΕΣΠΑ στο Επμελητήριο Αργολίδας

Στη συνέχεια η διευθύντρια κα Πετροπούλου, ευχαρίστησε τον κ. Δαμούλο για τη συνεργασία και τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη συμμετοχή, τονίζοντας την πολύ μεγάλη σημασία της ορθής ενημέρωσης των επενδυτών πριν την υποβολή της επενδυτικής πρότασης. Επίσης αναφέρθηκε στη σημασία πραγματοποίησης επενδύσεων οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής, εξασφαλίζοντας νέες θέσεις εργασίας και κινητικότητα της αγοράς.

Κατόπιν οι εισηγητές παρουσίασαν τις βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στην εκάστοτε δράση, τονίζοντας ειδικές λεπτομέρειες που απαρτίζουν τους σχετικούς οδηγούς και στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις και επέλυσαν απορίες των παρευρισκομένων επί των συγκεκριμένων δράσεων.

Τέλος τους κάλεσαν να μην διστάσουν να επικοινωνήσουν είτε με το κεντρικό γραφείο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Πάτρα (τηλ. 2610-622711, 2610-622714), είτε με το περιφερειακό γραφείο Αργολίδας, στο Επιμελητήριο Αργολίδας (Υπεύθυνη: Αναστασία Αρμενάκη 27510-67613 εσωτ. 5) προκειμένου να λάβουν περαιτέρω διευκρινίσεις.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org