Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Νέα ερώτηση Μανιάτη για τον ανάβαλο

«Απαιτούμε την επέκταση του Αναβάλου προς Ερμιονίδα»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 22 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την άμεση επέκταση του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, ζητά με νέα ερώτησή του ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Στ. Αραχωβίτη.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

«Κύριε Υπουργέ,

για μία ακόμη φορά, ως εκπρόσωπος των πολιτών της Ερμιονίδας, σας καταθέτω ερώτηση για την άμεση επέκταση δικτύου Αναβάλου στην Ερμιονίδα.

Είναι ένα έργο πνοής για την περιοχή, για το οποίο τις προηγούμενες δεκαετίες δεν είχε υπάρξει καμία απολύτως προετοιμασία. Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 2011, ανέθεσε τη μελέτη επέκτασης του έργου. Η μελέτη αυτή παραδόθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και τον Ιανουάριο του 2015 υπογράψαμε και αδειοδοτήσαμε και τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου επέκτασης Αναβάλου στην Ερμιονίδα, αρχικού προϋπολογισμού 47.000.000€.

Το έργο έπρεπε σήμερα να έχει ολοκληρωθεί. Σήμερα, η Ερμιονίδα έπρεπε να ποτίζει με Ανάβαλο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όφειλε, από τη στιγμή που παρέλαβε και τα τεύχη δημοπράτησης, να προκηρύξει αμέσως το έργο. Σήμερα, μετά 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το έργο όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχει καν ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. 

Ολόκληρη η Ερμιονίδα απαιτεί έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή της κυβερνητικής σας θητείας, να κάνετε το ελάχιστο. Να εντάξετε τουλάχιστον το έργο, ώστε με τα κονδύλια που σας είχαμε διασφαλίσει από το 2014, να μπορεί το έργο να ξεκινήσει με τη νέα κυβέρνηση. 

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Εντάσσεται η επέκταση του Αναβάλου στην Ερμιονίδα στα έργα του Μέτρου 4.3.1. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης;»
 
Ο χάρτης της οριστικής μελέτης, με ημερομηνία «Οκτώβριος 2014».

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.