Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Ελένη Παναγιωτοπούλου

ΝΔ αντί Τατούλη διαλέγει η Παναγιωτοπούλου

Ως κομματικό στέλεχος είναι αυτονόητο ότι δεσμεύομαι από τις επιλογές του κόμματος και μόνο, δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης και Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Μπορεί λίγα 24ωρα νωρίτερα να συνυπέγραφε με τους υπόλοιπους Νεοδημοκράτες περιφερειακούς συμβούλους την στήριξη Τατούλη, όμως με νεότερη δήλωσή της επιλέγει την θέση του κόμματός της, που άδειασε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσοιυ.

Η Αντιπεριφερειάρχης και ταυτόχρονα Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Ελένη Παναγιωτοπούλου, με γραπτή της δήλωση, ξεκαθαρίζει:

«Στη δύσκολη φάση που βρίσκεται η χώρα μας και μπροστά στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί , η προοπτική της διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η μοναδική ρεαλιστική επιλογή.

Ως κομματικό στέλεχος είναι αυτονόητο ότι δεσμεύομαι από τις επιλογές του κόμματος και μόνο».

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Τρίπολη, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωνε αναφερόμενος στον Πέτρο Τατούλη: «Φαίνεται μέχρι τώρα ότι ο κ. Τατούλης δεν συμβαδίζει με την ΝΔ και την πορεία που έχει χαράξει η ηγεσία της Παράταξής μας. Μένει σε εκείνον και στα στελέχη της Περιφέρειας να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους».
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.