Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Ναυτική Ναυπλιάδα 2020

Ναυτική Ναυπλιάδα καλεί ντόπιους καλλιτέχνες

Το κάλεσμα του «Παλαμήδη» και οι προσδοκίες.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλίου, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, την Λιμενική Αρχή Ναυπλίου και τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» θα πραγματοποιήσει και φέτος εκδηλώσεις στο πλαίσιο της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2020».

Οι εκδηλώσεις, βέβαια, θα είναι προσαρμοσμένες στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του κορωναϊού (covid-19).

Στο πλαίσιο των παραλλήλων εκδηλώσεων της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2020» θα ξεκινήσει το Σάββατο 22 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου έκθεση έργων ζωγραφικής και γλυπτικής καλλιτεχνών από το Ναύπλιο και την Αργολίδα (και όχι μόνον), σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης.

Τα επίσημα εγκαίνια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Τριών Ναυάρχων το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Παρά τις αντιξοότητες της παγκόσμιας λόγω covid-19 κρίσης, οι διοργανωτές εκφράζουν την βεβαιότητα ότι οι εκδηλώσεις θα σημειώσουν μεγαλύτερη επιτυχία από τις ανάλογες των προηγούμενων ετών και η πόλη θα κατακλυστεί και πάλι από χιλιάδες επισκεπτών.

Με τις εκδηλώσεις της «Ναυπλιάδας» απονέμεται τιμή στο υγρό στοιχείο και στους ανθρώπους που το υπηρετούν, ενώ παράλληλα υπηρετείται ένας θεσμός για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» καλεί τους Ναυπλιείς καλλιτέχνες αλλά και τους καλλιτέχνες που αγαπούν το Ναύπλιο, να λάβουν ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις, εκθέτοντας τα έργα τους και προβάλλοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης, σε ένα θεσμό που ήδη έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της δραστηριότητας και την συμμετοχή στην έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κυρία Κατερίνα Μπεκιάρη (τηλ. 6944411458), η οποία και έχει αναλάβει τον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης.

Επειδή το έως τώρα ενδιαφέρον είναι αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, παρακαλούνται οι καλλιτέχνες που θέλουν να λάβουν μέρος στην έκθεση και δεν συμμετείχαν στις μέχρι σήμερα «Ναυπλιάδες» να αποστείλουν δείγμα του έργου τους.

Επίσης παρακαλούνται οι καλλιτέχνες να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό τους σημείωμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.