home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτισμόςΑρχείο

Ναύπλιο: Ξεκινά η χάραξη και ανάδειξη του μονοπατιού στο Βιβάρι

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων και παρεμβάσεων που έχουν σχεδιαστεί, προχωρούν στη χάραξη μονοπατιών με το Βιβάρι να παίρνει σειρά.

Αφού ήδη το μονοπάτι Ευαγγελιστρίας-Παλαμηδίου προχωρά με γοργά βήματα και οι σχετικές μελέτες βρίσκονται προς ολοκλήρωση, σήμερα ήρθε η σειρά με την συνεργασία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βιβαρίου για την χάραξη και ανάδειξη του εκεί μονοπατιού.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος βρέθηκε στο σημείο μαζί με την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Μαρία Ράλλη, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Σταύρο Γαβρήλο, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Γιώργο Καχριμάνη και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βιβαρίου Γιώργο Μπουζαλά, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του μονοπατιού.

Θα ακολουθήσουν και οι σχετικές διαδικασίες για τα μονοπάτια που έχουν ήδη ανακοινωθεί από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. , σχετικά με τον Περιβαλλοντικό τομέα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button