Home design
home design

Ναύπλιο: Τρία βραβεία στα International Property Awards για τη Skouras Real Estate

Skouras Real Estate - Vraveio

Η εταιρία Skouras Real Estate από το Ναύπλιο ξεχώρισε αποσπώντας 3 βραβεία στον Διαγωνισμό Ακινήτων International Property Awards, που έγινε στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Πρόκειται για τη γνωστή μεσιτική εταιρεία που έχει έδρα στο Ναύπλιο, και διαθέτει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο 1.300 ακινήτων, πετυχαίνοντας τα τελευταία χρόνια να αυξήσει τις μεσολαβήσεις με ξένους πολίτες σε ποσοστό πάνω από 80%.

International Property Awards για τη Skouras Real Estate

 

H Skouras Real Estate στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έχει πετύχει να προβάλλει το Ναύπλιο σε όλο τον πλανήτη, ως ιδανικό τόπο διακοπών ή ακόμα και διαμονής σε ξένους που θέλουν αν επενδύσουν στην Ελλάδα.

Με σλόγκαν τη φράση του Φρήντριχ Νίτσε «Ο κόσμος μπορεί να είναι όσο σκοτεινός θέλει, όμως αρκεί να παρεμβάλουμε ένα  κομμάτι ελληνικής ζωής, για να φωτιστεί αμέσως άπλετα», τα στελέχη της εταιρείας προβάλλουν την περιοχή σε όσους αγαπάνε τον ήλιο, τις ντόπιες γαστρονομικές απολαύσεις, τη φυσική ομορφιά, την ποιότητα ζωής, την Ελληνική ιστορία, τη μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο, την ασφάλεια και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. 

 

Υπερήφανη η Skouras Real Estate έχει πλέον στη φαρέτρα της τα 3 βραβεία από το διεθνή Διαγωνισμό Ακινήτων International Property Awards, στις κατηγορίες:

Single Office – Real Estate Company
Website – Real Estate Company
Marketing – Real Estate Company

Τα βραβεία International Property Awards είναι θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 27 έτη, ως η πλέον υψηλή αναγνώριση επιτυχίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ακινήτου και συμπεριλαμβάνει μεσιτικά γραφεία, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές εταιρείες.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από 80 ανεξάρτητους καταξιωμένους κριτές με εμπειρία και γνώση στον τομέα του ακινήτου.
Στον διαγωνισμό συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τους επαγγελματίες που εστιάζουν στην ποιότητα των υπηρεσιών, την καινοτομία, την αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα.

Skouras Real Estate

 

Όπως δηλώνει ο Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Θεόδωρος Σκούρας «Αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν για εμάς μία πολύ μεγάλη τιμή και παράλληλα επισφράγιση της σκληρής δουλειάς και της αμείωτης προσπάθειάς μας να βελτιώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε τις υπηρεσίες μας»

International Property Awards για τη Skouras Real Estate

 

Και συνεχίζει ο κος Σκούρας:
«Μέσα στα 15 έτη, κατά τα οποία λειτουργεί η εταιρεία μας, έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ για να βελτιστοποιήσουμε την δραστηριοποίηση μας στο Ναύπλιο, την ψηφιακή μας εικόνα, καθώς και την διεθνή μας παρουσία μέσω του marketing που εφαρμόζουμε.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι σήμερα η περιοχή της Αργολίδας και των παραθαλάσσιων περιοχών της Πελοποννήσου να προβάλλονται καθημερινά σε πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού.
Ειδικότερα, μέσω αυτής της βράβευσης, βοηθάμε κι εμείς στην προβολή της περιοχής μας στην παγκόσμια κτηματαγορά, δείχνοντας στον κόσμο τι έχει να προσφέρει αυτός ο μικρός παράδεισος που λέγεται Πελοπόννησος.

Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος για το επίτευγμα αυτό και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα μας, που εργάζεται αδιάκοπα με αστείρευτο ζήλο και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.
Στόχος μας, ως Skouras Real Estate, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών στάνταρ, χωρίς να χάνουμε την ταυτότητα της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και καταλαβαίνει τα προβλήματά και τις ανάγκες τους.

Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς μία πρόκληση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να εξελιχθούμε περαιτέρω στον τομέα μας και στην περιοχή που τόσο αγαπάμε».

Skouras Real Estate

Η εταιρεία, με έδρα το Ναύπλιο δραστηριοποιείται τόσο στην Αργολίδα σε όλα τα είδη των ακινήτων, όσο και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου όπως Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία εξειδικεύοντας στο εξοχικό / τουριστικό ακίνητο.
Το 2005 ιδρύθηκε ως οικογενειακή επιχείρηση, για να παρέχει υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο και με την πάροδο του χρόνου, έχει εξελιχθεί σε μία νέας γενιάς εταιρία real estate, απαρτιζόμενη από καταρτισμένους μεσίτες με διεθνείς πιστοποιήσεις και προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Το 2019 η εταιρεία βραβεύτηκε από την ΕΠΠΑ για την προσέλκυση ξένων επενδυτών / αγοραστών, ως το πρώτο μεσιτικό γραφείο πανελλαδικώς.

Η Skouras Real Estate αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα που περιλαμβάνει :

• Πιστοποιημένους Συμβούλους Ακινήτων
• Εκτιμητή/πραγματογνώμονα ακινήτων
• Νομικούς συμβούλους
• Πολιτικούς μηχανικούς
• Property manager

και δύναται να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο σε Έλληνες, όσο και σε πολίτες τρίτων χωρών.

Είναι μέλος των συλλόγων της ΣΜΑΑΣΑ, του ΣΕΚ, της ΕΠΠΑ και έχει δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ρωσία, το Ισραήλ και ο Λίβανος.

Με γνώμονα την τεχνολογία και την διαρκή εκπαίδευση, τα στελέχη διακρίνονται στις προτιμήσεις των πελατών. Η άριστη γνώση της περιοχής τους κάνει να είναι σε θέση να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι ανάγκες.

Σε μία αγορά που διαρκώς αλλάζει, η εξέλιξη της εταιρείας είναι η κινητήρια δύναμή της.
Στην Skouras real estate κάθε πελάτης είναι μοναδικός, αφού δημιουργούνται σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis