Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνάντηση δημάρχου Ναυπλιέων με Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου

Ναύπλιο: Τι ζήτησαν οι πυροσβέστες από Κωστούρο και Γαβρήλο

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση αντιπροσωπείας του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Σταύρο Γαβρήλο, στο γραφείο Πολιτικής Προστασίας τον Δήμου Ναυπλιέων.

Στη συναντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και τα Κλιμάκια της και σε όσα εξ αυτών άπτονται των αρμοδιοτήτων τον Δημάρχου τους δηλώθηκε πως θα είναι αρωγός στην επίλυσή τους.

Συνάντηση δημάρχου Ναυπλιέων με Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου

 

Αυτά αφορούν:

  1. Παραχώρηση τμήματος τον δημοτικού σχολείον Σταυροποδίου κατά την αντιπυρική περίοδο για τη στέγαση του πληρώματος του περιπολικού οχήματος που εκπέμπει στην περιοχή και καλύπτει τις ανάγκες πυρασφάλειας αυτής. 
  2. Σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου κατασκευή χώρου (λυόμενο ή κιόσκι) για τις ολιγόλεπτες στάσεις κατά την περιπολία του πυροσβεστικού οχήματος που εκπέμπει στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Κ. Μιδέας καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. 
  3. Μετά από συνεννόηση για τον ακριβή αριθμό και τις προδιαγραφές: χορήγηση ηλεκτρικών αντλιών, αδιάβροχων, και υψηλών υδατοπροστατευτικών υποδημάτων (γαλότσες) προκειμένου κατά τη διάρκεια πλημμυρικών φαινομένων να υπάρχει δυνατότητα από την Π.Y. Ναυπλίου περισσότερων συνεργείων άντλησης.

Με τα ανωτέρω ο Δήμος Ναυπλιέων δηλώνει πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιχειρησιακή μας ετοιμότητα, και την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής των πυροσβεστών, την προστασία της Ζωής και της Περιουσίας των πολιτών και τον Κράτους.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.