Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Το Ναύπλιο συστήνεται στους Λονδρέζους

Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από τη συμμετοχή στο World Travel Market London.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 7 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Θέσεις μάχης για την ανάδειξη του Ναυπλίου και την περαιτέρω αύξηση, ποσοτική και ποιοτική, των τουριστών στον Δήμο Ναυπλιέων έχει πάρει από χτες στο Λονδίνο επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων.

«Τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη» υπογράμμισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και πρόσθεσε «Η αύξηση της τουριστικής κίνησης στον Δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, ώστε το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας να γίνει γνωστό στο παγκόσμιο τουριστικό κοινό».

Με τουριστική Ναυαρχίδα το Ναύπλιο στο Λονδίνο

Ήδη από χτες, πρώτη ημέρα της έναρξης μιας εκ των μεγαλυτέρων παγκοσμίως εκθέσεων του “World Travel Market London”, τα πρώτα μηνύματα από την επισκεψιμότητα του περιπτέρου του Δήμου Ναυπλιέων είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, αφού η αποστολή έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές επαφές με tour operators και τουριστικά γραφεία από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να εντάξουν το Ναύπλιο και τον δήμο στις προτάσεις τους.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και σήμερα, 7 Νοεμβρίου, και αναμένεται να γίνουν συνολικά πάνω από 50.000 εμπορικές συναντήσεις.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.