Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ναύπλιο: Συνάντηση Κωστούρου με τους διευθυντές ενόψει έναρξης της σχολικής χρονιάς

Τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού το κύριο θέμα της συζήτησης - «Δεν χρειάζεται πανικός», τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Μαρία Ράλλη, υποδέχτηκαν την Τετάρτη στο Βουλευτικό τους διευθυντές των σχολείων, με στόχο την προετοιμασία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου μετά το δεύτερο κύμα της πανδημίας που έχει εκδηλωθεί στη χώρα.

Στη συνέχεια συζήτησαν ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού δήλωση της πρόθεσης για την απρόσκοπτη συνεργασία όλων, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία των σχολείων, προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

«Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός για τον κορωνοϊό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να επέμβουμε άμεσα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κωστούρος.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.