Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα τοποθετηθεί το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου

Ναύπλιο: Στο προαύλιο του Νοσοκομείου θα τοποθετηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου

Δεν θα γίνει φέτος το καθιερωμένο άναμα στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μετέβησαν σήμερα το πρωί 25 Νοεμβρίου, η αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Νάντια Σμυρναίου-Αναστασίου και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, εκπροσωπώντας το Δήμο, όπου και είχαν συνάντηση με τον διοικητή της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Στον Θεόδωρο Βασιλόπουλο μεταφέρθηκε η επιθυμία της δημοτικής αρχής ώστε να ανάψει στο προαύλιο του Νοσοκομείου το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο άναβε πάντα στην πλατεία Συντάγματος, κάτι που αιφνιδίασε πολύ ευχάριστα τον κο Βασιλόπουλο και δέχθηκε με μεγάλη χαρά την συμβολική αυτή κίνηση από πλευράς του Δήμου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Ναυπλιέων: «Ο συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια».

Στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα τοποθετηθεί το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.