Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποιος έφτιαξε το πάρκο Κολοκοτρώνη που γίνεται πλατεία

Ναύπλιο: Σενάρια ψεκασμένων για το Πάρκο Κολοκοτρώνη βλέπει η «Επόμενη Μέρα»

Αυτοί που καθυστερούν την αναγέννηση του πάρκου θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία, αναφέρει η δημοτική αρχή Κωστούρου, με αφορμή τη νέα απόφαση ακύρωσης της έγκρισης για τη μελέτη ανάπλασης.

Την δική της απάντηση δίνει η δημοτική αρχή Ναυπλιέων για την σημερινή εξέλιξη αναφορικά με το Πάρκο Κολοκοτρώνη και την ακύρωση της απόφασης για την έγκριση της μελέτης, μιλώντας για ανάδειξη του πάρκου μέσω της ανάπλασης και υπογραμμίζοντας πως αυτοί που καθυστερούν την αναγέννηση του πάρκου θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία.

Επίσης γίνεται λόγος για ...σενάρια ψεκασμένων, για αυτούς που πανηγυρίζουν για την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»:

«Με αφορμή την ακύρωση της απόφασης για την έγκριση της μελέτης του πάρκου Κολοκοτρώνη, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ακριβώς περί τίνος πρόκειται έτσι ώστε κάποιοι να μην τον παραπληροφορούν σε μόνιμη βάση.

Το να καταφεύγουν οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε φορά στο γράμμα του νόμου ή ακόμα και σε μικρότερη αιτία από αυτό, για να ακυρώσουν ή να καθυστερήσουν έργο που θα οδηγήσει στην αναγέννηση του πάρκου και στην ανάδειξή του, είναι κατακριτέο.

Ως δημοτική αρχή είναι σίγουρο ότι θα ξεπερνάμε συνέχεια τα εμπόδια που ορισμένοι θέτουν έτσι ώστε η επόμενη μέρα να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη!

Το να πανηγυρίζει κάποιος γιατί καθυστερούν πεντέμισι χιλιάδες φυτεύσεις (θάμνοι , δέντρα, λουλούδια) στο πάρκο Κολοκοτρώνη (τόσες προβλέπει η φυτοτεχνική μελέτη) ή καθυστερούν οι αλλαγές στο σύστημα άρδευσης (η επισκευή του προϋποθέτει σκάψιμο και ξήλωμα μεγάλου κομματιού) ή καθυστερεί η αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ή στην αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων (με νέες φωτοτεχνικές μελέτες ξεχωριστά για τον φωτισμό αδριάντα και πάρκου) μόνο σε σενάρια ψεκασμένων παραπέμπει.

Ζυμωμένοι σε συνθήκες κρίσεων οικονομικών, κοινωνικών, ανθρωπιστικών και υγειονομικών το πέρασμα εμποδίων μας έγινε δεύτερη φύση.

Η αναγέννηση του πάρκου μας, με όλο το σεβασμό που αρμόζει στην ιστορικότητα και στις μνήμες του τόπου, είναι η απάντηση σε αυτούς που οι μικροπολιτικές τους εμμονές τους σπρώχνουν σε υπόγειες διαδρομές για να δημιουργήσουν προσχώματα και δυσκολίες.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο του Δήμου μας και μαζί με όλους τους δημότες θα ζήσουμε την ιστορική αναγέννηση του κεντρικού μας πάρκου.

Τα εμπόδια είναι μόνο για να τα προσπερνάμε.

ΥΓ1:Σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων άσχετο αν ο αντίλογος είναι πολύ σοβαρός....

ΥΓ2: Οι κύριοι που έκαναν την ένσταση είναι αυτοί οι οποίοι συνέταξαν την προγραμματική του γηροκομείου (την λύση που είχαν έτοιμη και εμείς δεν ξέραμε !!!!!) και την οποία το ίδιο όργανο απέρριψε πανηγυρικά με πολλές αιτίες. Δεν τους ακούσατε να μας απολογούνται γι’ αυτό φυσικά».

Banner Home Design

 

Σχόλια

Geo (χωρίς επαλήθευση) Παρασκευή 18/09/2020 - 16:20

Καλά ναι όλο έργα λέει και έργα δεν βλέπουμε τον κόμβο που φτιάχνει ακόμα αρχές Σεπτεμβρίου έλεγε θα είναι έτοιμος και ακόμα φτιάχνουν ψέματα όλο ανάπλαση του ψαρομαχαλα ακούσαμε μάλλον μπήκε στο συρτάρι τώρα ανάπλαση για το πάρκο ακούμε δεν αφήνει τις υποτιθέμενες αναπλάσεις και να κοιτάξει να φτιάξει τους δρόμους και τα υδραγωγεία της ύδρευσης που όλο τα φτιάχνουν και σπάνε λές και είναι το γεφύρι της Άρτας και ακόμα να κοιτάξει να κάνει έργα σημαντικά και στα χωριά του Ναυπλίου που τα έχει παραμελήσει και ας αφήσει της φαντασιώσεις, και τις <<αναπλάσεις>> στην άκρη και να έρθει στην πραγματικότητα να κάνει ορισμένα σωστά και αξιόλογα έργα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.