Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Γραφείο δημάρχου

Ναύπλιο: Πυροδοτεί αντιδράσεις η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην διακομματική

Τέσσερις παρατάξεις αποχώρησαν από την επιτροπή - Η Λαϊκή Ενότητα ρίχνει τα βέλη της σε Κωστούρο, Αναγνωσταρά, Σαλεσιώτη και ΚΙΝΑΛ.

Η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας καταγγέλλει τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την παρουσία του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής.

Γι' αυτό τον λόγο ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με τους εκπροσώπους του ΚΚΕ - Λαϊκής Συσπέιρωσης, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την επιτροπή.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει επίσης την ανυπαρξία αντίδρασης, έστω και φραστικής, από τους εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων του κ. Αναγνωσταρά αλλά και του κ. Σαλεσιώτη όπως επίσης και του ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι παρέμειναν στην αίθουσα.

Επίσης να σημειωθεί πως στην αίθουσα παρέμεινε και ο εκπρόσωπος της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος υπερασπίστηκε το δικαίωμα της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχει στην επιτροπή.

«Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε χώρο ούτε στο Ναύπλιο ούτε πουθενά στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής», τονίζεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

Το θέμα ανακίνησε πρώτη η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Δημήτρη Κωστούρο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παρουσία των ναζιστών στην αίθουσα, αποφασίζοντας τελικά να τους επιτρέψει τη συμμετοχή τους.

Το ΚΚΕ τα βάζει με όσους στήριξαν το δικαίωμα του Χρυσαυγίτη να έχει λόγο

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην τοποθέτησή του έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «Δημοκρατία», κάτι που το αφήνουμε ασχολίαστο...

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.