Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ναύπλιο

Ναύπλιο: Παρεμβάσεις στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που παραχωρήθηκε στον ΔΟΠΠΑΤ

Τα προγράμματα και οι δράσεις του Οργανισμού θα απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε μαθητές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε παρεμβάσεις στο χώρο όπου βρίσκεται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Ναύπλιο, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη μάθηση της οδηγικής συμπεριφοράς των παιδιών.

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων το οποίο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, παραχώρησε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου, στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.), στο καταστατικό του οποίου συνίσταται η λειτουργία του.

Η λειτουργία του θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη σε όλους και κυρίως στα παιδιά, τα οποία θα μπορούν να μάθουν τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς μέσα από προγράμματα και δράσεις του Οργανισμού, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Ελληνική Αστυνομία κ.α. και ήδη ο ΔΟΠΠΑΤ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ναύπλιο

 

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ναύπλιο

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.