Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναγία Ναύπλιο μάσκα μπαχτσίσι

Ναύπλιο: Όποιος φοράει μάσκα θα έχει 1000 χρυσές λίρες μπαχτσίσι και την κόρη του Πασά για γυναίκα του

Ποιος τοποθέτησε την αφίσα που αναστάτωσε τον Ιερό Ναό της Παναγίας; Ο ιερέας δεν γνωρίζει τίποτα και αρνείται ότι η αφίσα τοποθετήθηκε από τον ίδιο

«Ακούσατε, ακούσατε …κατά διαταγή του Πολυχρονεμένου μας Πασά, οι μάσκες επιβάλλονται στους χώρους Λατρείας, καθώς και μέχρι 30 άτομα στον Ι. Ναό. Όποιος τηρήσει την εντολή θα έχει 1000 χρυσές λίρες μπαχτσίσι και την κόρη του Πασά για γυναίκα του».

Αφίσα έξω από Ιερό Ναό στο Ναύπλιο

 

Αυτή την αφίσα έβλεπαν όσοι περνούσαν το βράδυ της Κυριακής έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Παλιό Ναύπλιο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλα σχόλια. Η αφίσα ωστόσο δεν βρίσκεται σήμερα έξω από τον Ιερό Ναό.

Ο anagnostis επικοινώνησε με τον εφημέριο Διονύσιο, ο οποίος απάντησε ότι η συγκεκριμένη αφίσα, ούτε τοποθετήθηκε, ούτε αφαιρέθηκε από τον ίδιο. Πιθανολογεί ότι κάποιος άγνωστος την τοποθέτησε και την αφαίρεσε μετά από λίγο, εν αγνοία του Ιερού Ναού και χωρίς ο ίδιος ο ιερέας να αντιληφθεί κάτι.

Ιερός Ναός Παναγίας στο Ναύπλιο

 

Έξω από τον Ιερό Ναό συνήθως τοποθετούνται μικρές αφίσες με θρησκευτικά μηνύματα και πιθανόν κάποιος εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και έβαλε στην ίδια θέση την περίεργη αυτή αφίσα για τις μάσκες και τον Πασά.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.