Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το Ναύπλιο μπήκε σφήνα ανάμεσα σε Λονδίνο και Παρίσι!

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 15 Απρ. 2016
από admin

Που θα πάνε οι Έλληνες αυτό το Πάσχα; Ιδού το ερώτημα, και η απάντηση μάλλον είναι κάθε χρόνο και φτωχότερα, κάθε χρόνο και εγγύτερα. Αυτό βέβαια δεν χαλάει το Ναύπλιο σε καμία περίπτωση, αφού φέτος μπορεί να μην κατάφερε να εκτοπίσει την Ρώμη και την Κέρκυρα, βρήκε όμως τη θέση του ανάμεσα σε Λονδίνο και Παρίσι! 

Οι Έλληνες που πέρσι έδωσαν ψήφο στο εξωτερικό, φέτος δεν θα λέγαν όχι στο ντόπιο στοιχείο. Σύμφωνα με την καθιερωμένη έρευνα της trivago, πέρσι ο μόνος ελληνικός προορισμός της δεκαπεντάδας ήταν η Κέρκυρα, αλλά φέτος το Ναύπλιο σκαρφάλωσε στην 4η θέση, ενώ την παρουσία τους μεταξύ των κορυφαίων φετινών θέσεων κάνουν τα Χανιά, η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος και τα Ιωάννινα. Φέτος πάντως καταποντίστηκε η Κωνσταντινούπολη που πέρσι ήταν 3η, για ευνόητους λόγους...

 

Τώρα από Ελλάδα το Ναύπλιο παραμένει σταθερά στην 2η θέση πίσω από την Κέρκυρα που διατήρησε την περσινή πρωτιά, αλλά όχι για πολύ ακόμα... Έτσι η δεκαπεντάδα των Ελληνικών προορισμών έχει ως εξής:

 

Τέλος σε ότι αφορά τις τιμές των ξενοδοχείων σε γενικές γραμμές παρατηρείται πτώση, με το Ναύπλιο να είναι κατά 13% πιο κάτω και την Κέρκυρα κατά 28% χαμηλότερες (Από 151 ευρώ μέση τιμή κατέβηκε στα 109). Έτσι λοιπόν εξηγείται και η πρωτιά της Κέρκυρας έναντι του Ναυπλίου.

Χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι επέλεξαν και όσοι προτίμησαν προορισμούς του εξωτερικού, όπως το Λονδίνο και το Παρίσι, αφού επέλεξαν ξενοδοχεία οικονομικότερα κατά 18% και 17% αντίστοιχα, συγκριτικά με το 2015. 

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Trivago Πάσχα Κέρκυρα Λονδίνο Παρίσι

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.