Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Πετυχημένη η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην MITT 2018

Το Ναύπλιο μιλά Ρωσικά

Συνεχίζεται με επιτυχία η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση ΜΙΤΤ 2018 - Ενδιαφέρον από Ρώσους Tour Operators.

Δυναμική παρουσία για τον Δήμο Ναυπλιέων στην Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2018, όπου έχουν μεταβεί επαγγελματίες του χώρου και μάλιστα δύο εξ' αυτών με άριστη γνώση της Ρωσικής γλώσσας.

Η Κατερίνα Ψυχογυιού, εκπρόσωπος της ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου και εκ των μελών της αποστολής στη Μόσχα, μας ενημερώνει για την πορεία της έκθεσης και τις εντυπώσεις της από το πρώτο διήμερο.

Πετυχημένη η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην MITT 2018

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή της:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η 2η μέρα της μεγάλης διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού MITT 2018, που διεξάγεται στην Μόσχα της Ρωσίας από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου 2018.

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίνει δυναμικό "παρών" στην έκθεση με δικό του εκθεσιακό stand ως συνεκθέτης στο Booth του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τον Δήμο Ναυπλιέων εκπροσωπεί πολυμελής αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους φορέων και επιχειρηματίες οι οποίοι εργάζονται καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης συλλογικά και με ομαδικό πνεύμα με στόχο την ανάδειξη και προώθηση του Ναυπλίου ως νέου τουριστικού προορισμού σε Ρώσους ταξιδιώτες και μεγάλα τουριστικά πρακτορεία.

Πετυχημένη η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην MITT 2018

Άλλωστε, όπως επεσήμανε η Υπουργός Τουρισμού στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, στόχος του Υπουργείου και του ΕΟΤ είναι η προώθηση νέων ελληνικών τουριστικών προορισμών στη ρωσική αγορά όπως είναι η Ηπειρωτική Ελλάδα και η Πελοπόννησος, πέρα από τις συνηθισμένες προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών που είναι η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη και η Ρόδος.

Η επιλογή του Δήμου Ναυπλιέων να συμπεριλάβει στο stand του 2 άτομα που ομιλούν άπταιστα την ρωσική γλώσσα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και εύστοχη διότι η επικοινωνία μας με το Ρωσικό κοινό είναι άμεση και εύκολη δεδομένου ότι μεγάλη μερίδα των Ρώσων δεν μιλάνε καθόλου αγγλικά.

Πετυχημένη η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην MITT 2018

Τα μέλη της αποστολής συναντηθήκαμε με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τον Πρέσβυ της Ελλάδας στη Ρωσία, κ. Ανδρέα Φρυγανά, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, κ.Χαράλαμπο Καρίμαλη και τον Διευθυντή του ΕΟΤ στην Ρωσία, κ.Πολύκαρπο Ευσταθίου.

Επίσης πραγματοποίησαμε μια σειρά συναντήσεων με tour operators και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ναύπλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνής Έκθεση MITT στεγάζεται σε έκταση 40.000 τ.μ και συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες του κόσμου ενώ σε αυτήν συμμετέχουν 1972 εκθέτες από 187 χώρες».

Πετυχημένη η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην MITT 2018

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.