home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Με υπογραφή Νίκα πάνω από 150.000 ευρώ για έργα στην Ευαγγελίστρια (Βίντεο)

nikas-nafplio-ipografi-sissitio_4

Συμβαση δαπάνης 151.642,91 ευρώ για συμπληρωματικές εργασίες στο έργο που αφορά την ανέγερση κτηρίου παροχής συσσιτίου στον ιερό ναό Ευαγγελίστριας του Ναυπλίου υπέγραψε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Αργολίδα.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο εφημέριος της Ευαγγελίστριας π. Ελευθέριος Μίχος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και οι εθελόντριες του συσσιτίου.

 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έμεινε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μέχρι αργά το βράδυ όπου είχε συνεργασία με στελέχη της Περιφέρειας.

Εκτός από τη σύμβαση για την Ευαγγελίστρια, υπεγράφη προγραμματική σύμβαση η οποία αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το δημόσιο ΙΕΚ του Αργους.

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις του Παναγιώτη Νίκα με εκπροσώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αργολίδας και του τοπικού τμήματος του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτιστικών και πνευματικών φορέων της Αργολίδας και συγκεκριμένα, με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού Γιώργο Γιαννούση και Τάσο Τσάγκο αντίστοιχα καθώς και με τον πρόεδρο της Ενωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας Γιώργο Κόνδη, όπως επίσης και με τον Θεοδόση Σπαντιδέα, πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης».

 

 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis