Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ραφαήλ Μπαρού

Ναύπλιο: Λύνει τη σιωπή του ο Μπαρού και απαντά για τον λόγο που οδήγησε στη διαγραφή του

Ποιά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις δημάρχου και αντιδημάρχου.

Στον λόγο για τον οποίο διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου αναφέρεται ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού λύνοντας τη σιωπή του μετά την προχθεσινή απόφαση που τον θέτει εκτός συνδυασμού.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων: «Αντιμετωπίζω με καρτερία και ήρεμη συνείδηση αυτό το νέο, δια των έργων εκδηλούμενο, συνεχίζοντας με απαράμιλλο σθένος και με απόλυτο σεβασμό στους δημότες που με τιμούν με την ψήφο τους διαχρονικά»

Όπως αναφέρει υπήρξε διαφωνία στο θέμα της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη θεομηνία στην Καρδίτσα, ενώ επισημαίνει πως η διαγραφή έγινε από τους συμβούλους της παράταξης χωρίς την παρουσία του.

Ο Ραφαήλ Μπαρού δεν υπέβαλε την παραίτησή του από αντιδήμαρχος, που σημαίνει πως δια νόμου διατηρεί το αξίωμα μέχρι τη λήξη της θητείας του, χωρίς αρμοδιότητες οι οποίες του αφαιρέθηκαν, πλην της λειτουργίας και εποπτείας του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Η ανακοίνωση Μπαρού:

«Ως Ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων αλλά και ως Αντιδήμαρχος μέχρι την λήξη της θητείας μου κατά νόμον, οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου για τα ακριβή αίτια της διένεξης μου με τον Δήμαρχο.

Μετά την πρωτοβουλία του Δήμου να οργανώσει εκστρατεία συλλογής εφοδίων και τροφίμων μακράς διάρκειας για τους συμπατριώτες μας της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, που στερούνται τα ουσιώδη μετά την καταστροφική θεομηνία, ο Δήμαρχος αρνήθηκε να συνεισφέρει με είδη πρώτης ανάγκης και στην επιμονή μου ότι πρέπει να αλλάξει γνώμη και δεν πρέπει να γίνουμε καταγέλαστοι στους πολίτες, γιατί ο Δήμος Ναυπλιέων ανέλαβε την πρωτοβουλία, δεν έβγαινε ποτέ στο τηλέφωνο παρά τις επανειλημμένες απόπειρες περί αυτού.

Μάλιστα έφθασε στο σημείο να συγκαλέσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης εν ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ και ΕΠΕΒΑΛΛΕ την απόφαση της διαγραφής μου από αυτήν.

Αυτό υποδηλώνει την αιτιολογία της διαγραφής μου, λόγω ασέβειας δηλαδή προς τον Δήμαρχο, είναι κάτι που ούτε οι Θρησκευτικοί ηγέτες διανοούνται να ισχυρισθούν.

Αντιμετωπίζω με καρτερία και ήρεμη συνείδηση αυτό το νέο, δια των έργων εκδηλούμενο, συνεχίζοντας με απαράμιλλο σθένος και με απόλυτο σεβασμό στους δημότες που με τιμούν με την ψήφο τους διαχρονικά».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.