Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο απόλυτος παραλογισμός στις φυλακές Ναυπλίου και Τίρυνθας

Ναύπλιο: Κρεβάτια και στρώματα από το ΚΕΜΧ στις φυλακές

Τα είδη κοιτωνισμού προσφέρθηκαν στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων.

Είδη κοιτωνισμού, και συγκεκριμένα κρεβάτια και στρώματα προσφέρθηκαν από το στρατόπεδο Ναυπλίου στις Φυλακές Ναυπλίου προκειμένου να καλύψουν ανάγκες που υπάρχουν.

Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς Γενικό Επιτελείο Στρατού και τον κ. Διοικητή ΚΕΜΧ Ναυπλίου, για την ευγενική τους προσφορά του τονίζοντας πως «στην δύσκολη αυτή εποχή η κοινωνική σας προσφορά καταδεικνύει το ήθος και την ευαισθησία σε κοινωνικές ομάδες, όπως αυτή των κρατουμένων».

«Η στήριξή σας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων του Καταστήματος. Είμαστε σίγουροι πως η προσφορά σας προς την τοπική κοινωνία θα συνεχιστεί», καταλήγει η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ιωάννα Αναστασοπούλου.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.