Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το Ναύπλιο κερδίζει από την φτώχεια του Έλληνα

Το Ναύπλιο κερδίζει από την φτώχεια του Έλληνα

Στις τοπ προτιμήσεις των αδειούχων του καλοκαιριού η Αργολική πρωτεύουσα

Και η φτώχεια θέλει καλοπέραση, έτσι λοιπόν σχεδόν η μισή Ελλάδα που κατοικεί στο κλεινόν άστυ, θέλει να βγει λίγο να ξεσκάσει τις μέρες των καλοκαιρινών αδειών.

Όσοι έχουν χωριά πάνε στα χωριά, όσοι έχουν απομείνει με λεφτά θα προτιμήσουν Μύκονο ή κάποιον γκλαμουράτο προορισμό του εξωτερικού. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως καταλήγουν και φέτος στους κοντινούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, το Αγκίστρι και ο Πόρος, που το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαν 100% πληρότητα. Η ίδια κινητικότητα αναμένεται να συνεχιστεί με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου.

Ναύπλιο Ψαρομαχαλάς

Το πρώτο κύμα των αδειούχων κατέκλυσε λιμάνια, ΚΤΕΛ και δρόμους. Αυτοί που προτίμησαν νησιά είναι αυτοί που θα λείψουν λίγο παραπάνω, οι «κοντινοί» είναι αυτοί που μάλλον θα λείψουν για 2 -3 μέρες το πολύ.

Κοινός παρονομαστής για τους «εξοδούχους» να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις το πρώτο μεγάλο κύμα εξόδου είναι αυξημένο σε σχέση με πέρσι με τους κοντινούς προορισμούς να βγαίνουν κερδισμένοι από την φτώχεια του Έλληνα.

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.