Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Ναύπλιο και Πορτοχέλι στο Top 10 τουριστών

Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ για τον Σεπτέμβρη του 2018
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 17 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Θετικά δεδομένα για τον Ελληνικό τουρισμό, βαδίζοντας προς το φινάλε της χρονιάς. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ, την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018, καταγράφηκαν 18,2 εκατ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις παρουσιάζοντας αύξηση 12,8%.

Καυτός Σεπτέμβρης για την Αργολίδα, καθώς το μήνα αυτό στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται δύο Αργολικές πόλεις. Συγκεκριμένα για τον Σεπτέμβρη του 2018 στην πρώτη θέση προτίμησης της ελληνικής αγοράς βρίσκεται η Αθήνα ακολουθούμενη από τη Θεσσαλονίκη. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ναύπλιο και στη τέταρτη η Χώρα της Τήνου. Στη πέμπτη βρίσκονται τα Χανιά, στην έκτη η Πάργα, στην έβδομη η Καλαμάτα και στην όγδοη η Ρόδος. Η δεκάδα συμπληρώνεται με τη Σκάλα-Αττικής (Αγκίστρι) και το Πόρτο Χέλι.

Σε επίπεδο προορισμών την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, οι Κυκλάδες εμφάνισαν αύξηση +19,8%/+146 χιλ., το Ιόνιο +13,0%/+324 χιλ. και τα Δωδεκάνησα +10,6%/+318 χιλ. Τέλος, η Κρήτη παρουσίασε αύξηση +7,3%/+279 χιλ. και η Πελοπόννησος +10,4%/+19 χιλ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org