Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Το BBC βάζει στο κάδρο Ναύπλιο και Επίδαυρο

Ναύπλιο και Επίδαυρος στο κάδρο του BBC

Σειρά της Βρετανικής τηλεόρασης εξερευνεί τον Ελληνικό πολιτισμό και γεύεται την τοπική γαστρονομία.

Τα τοπικά προϊόντα, τους προορισμούς και την ελληνική φιλοξενία εξερευνούν οι παρουσιαστές Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον για 4η σεζόν, μέσα από τη σειρά της βρετανικής τηλεόρασης «Trip to Greece».

Η σειρά, σε σκηνοθεσία του Μάικλ Γουίντερμπότομ, γυρίστηκε στην Ελλάδα και προβάλλεται για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες στο ΒΒC, ενώ τον Απρίλιο θα κάνει πρεμιέρα και ως ταινία στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα.

Στα επεισόδια πρωταγωνιστούν προορισμοί όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρος, η Λέσβος, η Χαλκιδική, το Πήλιο, οι Δελφοί, η Αθήνα, η Ύδρα, η Μάνη, η Πύλος, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη.

Όπως σημειώνουν οι παρουσιαστές: «Στην Ελλάδα θέλουμε να συζητήσουμε για τη Δημοκρατία, την ελληνική μυθολογία, την ελληνική φιλοσοφία, την πολιτική της σύγχρονης Ελλάδας -που είναι ενδιαφέρουσα σε σχέση με την Ευρώπη -, καθώς και τη σχέση της Βρετανίας με την Ευρώπη. Και, βεβαίως, τρώμε πραγματικό φαγητό στα εστιατόρια, από πρωτοκλασάτα μενού μέχρι σε απλά εστιατόρια. Είναι μια εξερεύνηση της γαστρονομικής πλευράς της Ελλάδας».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.