Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Γκιόλας 5ο Δημοτικό Ναυπλίου

Ναύπλιο: Ιχνηλάτηση προ των πυλών στο 5ο Δημοτικό μετά το θετικό κρούσμα

Μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ενημέρωση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί από δω και στο εξής.

Σε ιχνηλάτηση προχωρούν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊου σε μαθητή.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνη Δουράνου:

"Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία τμήματος σχολικής μονάδας του νομού Αργολίδας για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος  covid 19.

Οι οικογένειες των μαθητών , μαθητριών μας, έχουν ήδη πάρει σχετικές οδηγίες από τη Διεύθυνση του σχολείου, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα , ενώ  κατόπιν συνεννόησης της Διευθύντριας Εκπαίδευσης με την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας, θα ενημερωθούν  άμεσα για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης των παιδιών και των ιδίων , εφόσον το επιθυμούν. Άμεσα ξεκινά και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση του τμήματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους κοινοποιηθεί. Εφιστούμε την προσοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας και των οικογενειών των μαθητών,  μαθητριών μας στη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων, καθώς και στην πιστή  εφαρμογή των μέτρων για αποφυγή της διασποράς του ιού, όπως αυτά αναφέρονται  στα πρωτοκόλλα αντιμετώπισης, πρόληψης, και διαχείρισης κρουσμάτων Covid-19, προκειμένου για την προστασία της υγείας όλων μας".

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.