Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΑΚ Ναυπλίου Rapid tests σε αθλητές

Ναύπλιο: Εξετάζουν για κορωνοϊό αθλητές της Αργολίδας

Rapid tests στο ΔΑΚ Ναυπλίου το Σάββατο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με την εθελοντική συνεργασία της ΚΟΜΥ (Κινητή Μονάδα Υγείας), θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 έως 14:00 στον εξωτερικό χώρο του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) Rapid test για κορωνοϊό σε αθλητές και αθλήτριες των ομάδων, των Εθνικών κατηγοριών του Νομού Αργολίδας, βάσει του πίνακα που τους έχει ήδη αποσταλεί.

Αυπευθύνεται παράκληση για την αυστηρή τήρηση των ωρών προσέλευσης και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι Γιάννης Μαλτέζος, Γιάννης Μαντζούνης και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, την κυρία Βώσσου Μαρίνα, διευθύντρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, την ΚΟΜΥ για την εθελοντική της συμμετοχή καθώς και το Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του Αθλητικού Δημοτικού Κέντρου.
 

Home design

 

Σχόλια

ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (χωρίς επαλήθευση) Σάββατο 31/10/2020 - 11:35

Αλήθεια, με το κρούσμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου,τι απέγινε? Εγιναν τέστ στούς υπόλοιπους εργαζόμενους? Και ποιά τα αποτελέσματά τους? Το μουσείο εξακολουθεί να λειτουργεί?

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.