Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ναύπλιο: Ανήσυχοι οι κάτοικοι σχηματίζουν ουρές για τα τεστ κορωνοϊού

Μέσα από τα αυτοκίνητα λαμβάνει τα δείγματα το κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ

Ουρές από αυτοκίνητα σχηματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Ναύπλιο από οδηγούς που περίμεναν υπομονετικά να υποβληθούν σε rapid test από κλιμάκιο της ΚΟΜΥ, με τη μέθοδο του drive through.

Η ανησυχία είναι έκδηλη στους κατοίκους του Ναυπλίου μετά την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για dockdown στο νομό Αργολίδας και πρωί πρωί έσπευσαν πολλοί να βεβαιωθούν αν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορωνοϊό.
Το κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ βρίσκεται μπροστά από το κτήριο της πυροσβεστικής στο Ναύπλιο κι ένα δεύτερο στο χώρο εμπρός από το σιδηροδρομικό σταθμό του Άργους. Τα τεστ διεξάγονται στους διερχόμενους οδηγούς αυστηρά μέσα από το αυτοκίνητο μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι.

Εκτός από τους κατοίκους της πόλης, στην ουρά βρίσκονται και επαγγελματίες που πρέπει να κάνουν τεστ προκειμένου να μπορέσουν να μετακινηθούν σε άλλο νομό.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.