Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Perifereia Peloponnisou

Πανναυπλιακός Ναύπλιο 2017

Το Ναύπλιο 2017 ζητά συνένωση με τον Πανναυπλιακό

Μία ή δύο ομάδες στο Ναύπλιο;
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 13 Μαρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την συνένωση με τον Πανναυπλιακό βάζει στο τραπέζι το «Ναύπλιο 2017» μετά και την εξασφάλιση της ανόδου του στην Α1 Κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αργολίδας.

Μία πρόταση λίγο πολύ αναμενόμενη αφού από την αρχή η επιδίωξη του διοικητικού σχήματος της νεοσύστατης ομάδας ήταν η απόκτηση του Πανναυπλιακού, όμως το εγχείρημα σκόνταψε πάνω στην υπάρχουσα διοίκηση  του ιστορικού συλλόγου που δεν θέλησε να παραδώσει την σκυτάλη, δεν πέτυχε όμως και κάτι αξιόλογο αγωνιστικά και την φετινή περίοδο.

Το όνομα που θα προκύψει από την συνένωση, αν αυτή φυσικά επιτευχθεί, θα είναι το ιστορικό όνομα της ομάδας, δηλαδή «Πανναυπλιακός Ηρακλής Πρόνοιας». Η ανακοίνωση του συλλόγου ζητά την συνδρομή των Ναυπλιωτών φιλάθλων μέσω της εγγραφής μέλους με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Μεσοπρόθεσμος στόχος είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση του «Ναύπλιο 2017»:

«Η ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος 2017-2018 συνεχίζεται. Η ομάδα μας όμως έχει από τώρα εξασφαλίσει αήττητη, μέχρι σήμερα, την άνοδό της στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Τους φιλάθλούς που μας υποστήριξαν και μας έδωσαν θάρρος και την όρεξη να συνεχίσουμε και να κάνούμε το κάθε τι δυνατόν, ώστε η πρώτη χρονιά λειτουργίας του σωματείου μας να είναι απόλυτα επιτυχής.

Τούς προπονητές της ομάδας μας, που έκαναν άριστη δουλειά και δημιούργησαν το αξιόμαχο σύνολο.

Πάνω απ'όλα ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιρtστές που ίδρωσαν κατ έδωσαν τα πάντα για μια τόσο καλή πορεία. 

Αγαπητοί Ναυπλιώτες φίλαθλοι,

Οταν πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, η επιθυμία όλων μας ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν ήταν μόνον μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Αργολίδας. Αυτό πού όλοι ονειρευόμαστε είναι να δημιουργηθεί ΜΙΑ ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη μας που θα αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες. Για να έχει η ομάδα την αίγλη, ώστε να προσελκύσουμε πολλά μικρά παιδιά ·για να αθληθούν με σωστό τρόπο και να παίξουν μπάλα.

Ναυπλιώτη φίλαθλε,

Δημιουργήσαμε το σωματείο "Ναύπλιο 2017" όχι σαν ένα ακόμα ποδοσφαιρικό σωματείο που Θα ανταγωνίζεται τα άλλα σωματεία της πόλης, αλλά για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επrτρέψουν σε ΕΝΑ σωματείο να εκπροσωπεί το Ναύπλιο. Και αυτό το σωματείο να είναι μεγάλο και δυνατό.

Είμαστε οι πρώτοι που σεβόμαστε την ποδοσφαιρική ιστορία του Ναυπλίου. Με τούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές τον παρελθόντος και τις μεγάλες επιτυχίες.

Τώρα ήλθε η ώρα για την συνένωση. Το όνομα του νέου σωματείου που Θα προκύψει από την συνένωση που επιδιώκουμε και ζητάμε πρέπει να είναι ένα και μόνον. Αυτό που έρχεται από το παρελθόν και έχει την ένδοξη ιστορία.

Ας αφήσουμε πίσω πικρίες και αντιπαλότητες και ας κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε πλέον να διανοηθούμε ότι θα υπάρξουν άλλες σκέψεις πέραν της συνένωσης. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν το ιστορικό σωματείο της πόλης να συνεχίσει να αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες του νομού μας.

Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία σε όλους τούς αγνούς φιλάθλους, όπου και αν προσέφερε ο καθείς τα τελευταία χρόνια. Ας έλθουν όλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν μια δυνατή ομάδα να προσφέρουν στο σωματείο που θα προέλθει από τη συνένωση και θα έχει το ιστορικό όνομα. Η πρότασή μας γίνεται ανοιχτά.

Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί κάποιος να φέρει νέα προσκόμματα 'Όμως ο νέος μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος του Ναυπλίου Θα πρέπει να είναι το -Σωματείο των Ναυπλιωτών φιλάθλων.'

Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Μόνον έτσι Θα υπάρχει η αναγκαία διαφάνεια και η συμμετοχή για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος για τα οποία πιθανόν όλοι μας έχουμε το μερίδιο της ευθύνης μας. 

Ζήτω το ποδόσφαιρο στο Ναύπλιο. Όλοι να είμαστε υπερήφανοι από εδώ και μπρος».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2