Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πελοπόννησος Οικολογική

Να σταματήσει η ποινικοποίηση των διαδηλώσεων

Η Πελοπόννησος Οικολογική παίρνει θέση για τις συλλήψεις του Άργους

Με αφορμή τις συλλήψεις 19 αγωνιστών με την κατηγορία της παρακώλυσης συναγωνισμού στο Άργος, η Πελοπόννησος Οικολογική εκφράζει την αντίθεση της σε οποιαδήποτε απόπειρα ποινικοποίησης και ελέγχου της συμμέτοχης σε πολιτικές διαδηλώσεις στην Ελλάδα και μάλιστα όταν αυτές πραγματοποιούνται με απόλυτα ειρηνικό τρόπο. 

«Είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα δείξει την μέγιστη προσοχή, υπευθυνότητα και ευαισθησία. Θα κρίνει και θα αποφασίσει επί τη βάση των γεγονότων και των στοιχείων, ανεπηρέαστα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, όπως επιτάσσουν τόσο η έννοια του ενιαίου χώρου ελευθερίας, ασφάλειας και δικαιοσύνης, όσο όμως και κυρίως, η περιφρούρηση των ατομικών δικαιωμάτων, εγγυήσεων και ελευθεριών ως διαχρονικών και υπέρτατων δικαιωματικών και ανθρώπινων εννοιών και κατακτήσεων», σημειώνει η ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης Πελοποννήσου που στηρίζεται από τους οικολόγους οι οποίοι συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με βάση τα παραπάνω ας σταματήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας και με  την ευκαιρία αυτή δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στους αγώνες των συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα των μνημονειακών πολιτικών των κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας και κινδυνεύουν να χάσουν τις κατοικίες τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.