Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Να πληρώσουν τις ζημιές

Αναζητούν πληροφορίες για αυτούς που τα έσπασαν στην Ψιλή Άμμο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 15 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε αναζήτηση των «βάνδαλων» που τα έσπασαν στην Ψιλή Άμμο βρίσκεται ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, ζητώντας πληροφορίες απ' όποιον είδε κάτι ώστε να βρεθούν αυτοί που το έκαναν και να πληρώσουν τις ζημιές.

Όπως αναφέρει ο Σ.Ε.Τ. 

«Tο βράδυ(12/04/18) δεχθήκαμε επώνυμη καταγγελία από μέλος του Σ.Ε.Τ. που αφορά καταστροφές που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Ψιλής Άμμου στο Τολό.

Τις καταστροφές πραγματοποίησαν το προηγούμενο βράδυ νεαροί αλλοδαποί (μαθητές) που διέμεναν σε καταλύματα του Τολού.

Ξήλωσαν τις τεράστιες καμπίνες από την βάση τους και τις έκαψαν, έκοψαν δέντρα, άφησαν τα σκουπίδια τους στην παραλία και έφυγαν ανενόχλητοι (βλέπετε φωτογραφίες).

Θεωρούμε ότι αυτό είναι απαράδεκτο και θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε να εντοπισθούν αυτοί που το έκαναν και το λιγότερο … να πληρώσουν για τις ζημιές.

Όλοι οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη δημόσια περιουσία και να σεβόμαστε το περιβάλλον.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία σχετικά με το γεγονός παρακαλούμε να έρθει σε επαφή με τον Σ.Ε.Τ. ή τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τολού ή τον Πολιτιστικό Σύλλογο».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org