Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΚΑΤΖΙΟΣ - ΚΑΤΣΑΡΔΗΣ - SKYPE

Να μάθουμε την αλήθεια και ως πολίτες – Ο κορωνοϊός στο Βέλγιο (Vid)

Συνέντευξη του Βασίλη Κατσαρδή στον Άκη Γκάτζιο - Τί συμβαίνει στις Βρυξέλλες, ποιές είναι οι ανησυχίες, τί μέτρα παίρνουν.

Να μάθουμε την αλήθεια και ως πολίτες, καταλήγει στη συνομιλία του με τον Άκη Γκάτζιο ο Δημοσιογράφος, εργαζόμενος στην Ευρωομάδα της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Βασίλης Κατσαρδής.

Στη συνέντευξη – συνομιλία μέσω skype περιγράφονται η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις Βρυξέλλες και στο Βέλγιο, οι ανησυχίες του κόσμου, τα μέτρα της «κυβέρνησης Κορωνοϊού» που δημιουργήθηκε, η επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κατσαρδή, σε μεγάλο βαθμό ο κόσμος έχει αρχίσει να υπακούει και να εφαρμόζει τα μέτρα. Οι περισσότεροι έχουν μαζευτεί στα σπίτια τους.

Ο δημοσιογράφος περιγράφει πώς εμφανίστηκε ο κορωνοϊός τις Βρυξέλλες, πώς το έμαθαν, ενώ αναφέρεται στις ελλείψεις σε μάσκες για γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητας στο Βέλγιο.

Παράλληλα, την ώρα που οι περισσότεροι ευρωβουλευτές έχουν επιστρέψει στις χώρες τους, το ευρωκοινοβούλιο αναζητεί τρόπους για να συνεχίσει τη λειτουργία του με εξ αποστάσεως ψηφοφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.