Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μυκήνες: Γιατί η παράταξη Χειβιδόπουλου ζητά να γίνει δημοτικό συμβούλιο

Τι λέει η «Δυνατή Πόλη Ξανά» για τη φωτιά που έπληξε τον αρχαιολογικό χώρο.

Θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα ένας προγραμματισμός καθαρισμών και αρχαιολογικών έργων σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία που βρίσκονται στον Δήμο Άργους Μυκηνών, προκειμένου να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις, όπως η προχθεσινή.

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Δυνατή Πόλη Ξανά» και ζητά την σύγκληση δημοτικού συμβουλίου παρουσία όλων των εμπλεκομένων (πυροσβεστικής, ΕΦΑ Αργολίδας), προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις τους.

Ο λόγος είναι να συζητηθεί και να ζητηθεί η άμεση αποκατάσταση των ζημιών, η εκπόνηση προγράμματος του ΥΠ.ΠΟ. για τη συντήρηση και ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου των Μυκηνών, καθώς και η κατασκευή ενός πλήρους, σύγχρονου συστήματος πυρόσβεσης όντος του αρχαιολογικού χώρου.

Όπως σημειώνεται από την παράταξη Χειβιδόπουλου:

«Στην κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα πρέπει, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να καταθέσει την δική του ολοκληρωμένη πρόταση προς το ΥΠ.ΠΟ., θέτοντας το ενώπιον των ευθυνών του, μιας και οι Μυκήνες αποτελούν παγκόσμιο κέντρο ιστορικής αναφοράς.

Παρακαλούμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κληθούν, τόσο η Διευθύντρια Αρχαιοτήτων Αργολίδας, όσο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, προκειμένου να ακούσουμε τις απόψεις τους».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.