Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουντρούκας: Ο αγώνας της Πελοποννησιακής Συμμαχίας θα ριζώσει στις καρδιές των πολιτών

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη για το εκλογικό αποτέλεσμα
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Δύο έδρες θα καταλάβει στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ο συνδυασμος «Πελοποννησιακή Συμμαχία», που κονταροχτυπιέται με το Νίκο Γόντικα για την 4η θέση με ποσοστά λίγο κάτω από 5%.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής Γιάννης Μπουντρούκας:

«Όπως κατ΄ επανάληψη τονίσαμε, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Πελοποννησιακή Συμμαχία ήρθε για να μείνει και θα μείνει να υπηρετήσει με συνέπεια τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Σεβόμαστε την ετυμηγορία του πελοποννησιακού λαού και θα αγωνιστούμε από τη θέση που μας όρισε για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων, την ανάπτυξη της περιφέρειας και την ευημερία των πολιτών. Είμαστε μια νέα παράταξη που έπρεπε να δώσει τη μάχη μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες.

Η πόλωση, τα επικοινωνιακά μέσα και τα οικονομικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι αντίπαλοί μας δεν επέτρεψαν το αυτοδιοικητικό μας μήνυμα και το πρόγραμμά μας να φτάσει σε κάθε σπίτι. Από την άλλη μεριά ήταν συνειδητή επιλογή από την πλευρά μας να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό μας με νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά κατέβαιναν στον αυτοδιοικητικό στίβο και ιδιαίτερα με νέα παιδιά  που μπορούν να επενδύσουν στο μέλλον γιατί το αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι δεν ολοκληρώνεται σε μια εκλογική αναμέτρηση.

Ο αγώνας της Πελοποννησιακής Συμμαχίας θα συνεχιστεί πιο έντονα και θα ριζώσει στις καρδιές των πολιτών. Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας, δε θα τους διαψεύσουμε, δε θα τους απογοητεύσουμε. Δε θα κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές, στις αξίες και στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».

Η ροή των αποτελεσμάτων:

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.