Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Μπουντρούκας για Νίκα και συνεργασίες

Τι δηλώνει ο επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμαχίας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 3 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας Γιάννης Μπουντρούκας συγχαίρει το νέο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και εκφράζει την πεποιθησή του ότι «η συνεργασία είναι ο καταλύτης για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου».

Οι συνεργασίες φυσικά θα είναι απαραίτητες για να μπορέσει να πάρει αποφάσεις το Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού καμία παράταξη δεν έχει την πλειοψηφία σε έδρες.

Όπως σημειώνει ο Γ. Μπουντρούκας:

"Η παράταξη «Πελοποννησιακή Συμμαχία» με σεβασμό στην ετυμηγορία των πολιτών εύχεται καλή επιτυχία στο νέο Περιφερειάρχη κ. Νίκα και πιστεύει ότι η συνεργασία είναι ο καταλύτης για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και σε συνεννόηση με τον επικεφαλής κ. Μπουντρούκα, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Σωτηρόπουλος μετέβη στο εκλογικό κέντρο του κ. Νίκα και του μετέφερε προσωπικά τις ευχές της παράταξης και του κ. Μπουντρούκα για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.