Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπήκε το νερό στ' αυλάκι για τον αγωγό υδροδότησης του Αραχναίου από τις πηγές της Λέρνης

Ακολουθούν Μάνεσι και Πουλακίδα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 11 Νοε. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του αγωγού υδροδότησης για τον οικισμό Αραχναίου.  Η υδροδότηση θα γίνεται από την δεξαμενή της Αγίας Τριάδας με πόσιμο νερό που ως γνωστόν φτάνει εκεί μέσω του αγωγού υδροδότησης του Δήμου Αργους – Μυκηνών.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή αγωγού ύδρευσης από πολυαιθυλένιο διαμ. Φ140 mm. πίεσης 25atm. και συνολικού μήκους περί τα 6χλμ. 

ΔΕΥΑΝ έργα Αραχναίο

Ο αγωγός αυτός κατασκευάζεται επί της Επαρχιακής Οδού Αγ. Τριάδα – Αραχναίο από τη θέση της δεξαμενής Αγ. Τριάδας έως την θέση των γεωτρήσεων του Αμαριανού.

Εξυπακούεται ότι με την ολοκλήρωση του αγωγού αυτού το πόσιμο νερό θα μεταφέρεται από τη δεξαμενή του Αμαριανού έως τον οικισμό του Αραχναίου με τα υφιστάμενα συστήματα υδροδότησης. 

ΔΕΥΑΝ έργα Αραχναίο

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 680.000,00€ και η πίστωση προέρχεται από επιχορήγηση του Υπ. Εσωτερικών – Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Όπως ενημερώνει η ΔΕΥΑΝ άμεσα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του έργου υδροδότησης με πόσιμο νερό των οικισμών Μάνεσι – Πουλακίδας έτσι ώστε εντός του επόμενου έτους να υδρεύεται με πόσιμο νερό όλος ο τέως Δήμος Μιδέας. 

ΔΕΥΑΝ έργα Αραχναίο

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.