Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Μπαμ ηκούσθη στον αέρα

Έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο Άργος
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 15 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα μέτρο αναπήδησε πάνω από το έδαφος το καπάκι υποσταθμού της ΔΕΗ στην συμβολή Γούναρη και Τσώκρη στο Άργος σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Γύρω στις 7 το απόγευμα ένας εκκωφαντικός θόρυβος τάραξε την ήσυχη ζωή των κατοίκων της Γούναρη στην παλιά πόλη του Άργους. Μια διαρροή νερού ή αποχέτευσης στον υπόγειο υποσταθμό ήταν αρκετή ώστε να βυθίσει μέρος της περιοχής στον καπνό και στο σκοτάδι.

Ευτυχώς εκείνη την στιγμή, αν και πολυσύχναστο το σημείο, δεν περνούσε κανείς, αλλιώς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κι αν έπασχε από καρδιά να είχε αποχαιρετήσει τον ¨μάταιο τούτο κόσμο¨.

Είναι περίεργο πως ύδρευση, ΟΤΕ και ΔΕΗ βρίσκονται τόσο κοντά και επηρεάζει το ένα το άλλο, γιατί ενδεχομένως από ην έκρηξη προκλήθηκαν βλάβες και στις τηλεπικοινωνίες με αποτέλεσμα παρακείμενη ψησταριά να μην μπορεί για ώρες να διεκπεραιώσει παραγγελίες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.