Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Μπαίνει νερό στο αυλάκι για τέσσερα γήπεδα της Αργολίδας

Μπαίνει νερό στο αυλάκι για τέσσερα γήπεδα της Αργολίδας

Πράσινο φως από το ελεγκτικό συνέδριο για τα γήπεδα Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων

Τα πρώτα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και των αθλητικών σωματείων για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων ποδοσφαίρου (Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων) μετά τη σημερινή απόφαση του  Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι πλέον πραγματικότητα. Υπολείπεται η υπογραφή συμβάσεων με την ανάδοχο του έργου για την υλοποίηση τους.

Ο πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας ευχαριστούν τον Πέτρο Τατούλη και τον Τάσσο Χειβιδόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τους Δημάρχους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων για την αγαστή συνεργασία τους. Φυσικά ευχαριστούν την Προϊσταμένη της Δ/νσης τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Αργολίδας καθώς και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, του Αργολικού Ποδοσφαίρου και του Αργολικού Αθλητισμού» σημειώνουν.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.