Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Perifereia Peloponnisou

Μουσικό σχολείο Αργολίδας

Μουσικό σχολείο στη Δαλαμανάρα;

Τη μεταφορά του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας απο την Προσύμνη στη Δαλαμανάρα μέσω της κατασκευής νέου σχολείου, πρότεινε ο Κωστούρος σε σημερινή σύσκεψη στο Ναύπλιο.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 3 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ιδέα της μεταφοράς του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας από την Προσύμνη στο οικόπεδο που προοριζόταν για Πανεπιστήμιο στην Δαλαμανάρα έβαλε στο τραπέζι ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος σε σημερινή σύσκεψη στην περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για το κτιριακό του σχολείου. 

Ο χώρος είναι κοινής ιδιοκτησίας της Περιφέρειας, των δήμων Άργους - Μυκηνών και Ναυπλιέων, και μέχρι σήμερα δεν έχει αξιοποιηθεί.

Συγκεριμένα ο Δήμος Ναυπλιέων πρότεινε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος τη μελέτη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναλάβει μέσω κοινοτικών προγραμμάτων να χρηματοδοτήσει την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου σχολείου.

Την ίδια στιγμή η περιφέρεια Πελοποννήσου συζητά με τον Δήμαρχο Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την χρηματοδότηση της επέκτασης του Μουσικού Σχολείου βάσει μελέτης του Δήμου Αργους - Μυκηνών.

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών Χρήστος Πετσέλης.  

Οι Τάσσος Χειβιδόπουλος και Ελένη Παναγιωτοπούλου κράτησαν αποστάσεις χωρίς να αποκλείουν να συζητήσουν μία νέα πρόταση αν χρειαστεί. Μένει να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση του δημάρχου Άργους - Μυκηνών ο οποίος και έχει ενημερωθεί για το θέμα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2