Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανάσταση 2020 Άργος

Μόνο τα πυροτεχνήματα θύμιζαν Ανάσταση στο Άργος (Vid)

Χριστός Ανέστη από τα μπαλκόνια στο πιο περίεργο Πάσχα που έχει βιώσει η πόλη.

Απο τις τηλεοράσεις ήχησε το Αναστάσιμο μήνυμα φέτος στο Άργος ενώ κατά το «Χριστός Ανέστη» ο ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες πολύχρωμα πυροτεχνήματα, που μαζί με τις καμπάνες ήταν και τα μόνα που θύμισαν κάτι σαν Πάσχα.

Η έκπληξη του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου ήταν ο Εθνικός Ύμνος και το «Χριστός Ανέστη» που ακούστηκαν από μεγάφωνα της Κεντρικής Πλατείας του Αγίου Πέτρου, και φυσικά τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από το ίδιο σημείο. 

Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε το έναυσμα του εορτασμού της Αναστάσεως που φέτος οι πολίτες έμελε να βιώσουν μακριά από συγγενείς και φίλους, αλλά και μακριά από τις εκκλησίες οι οποίες λειτούργησαν κεκλεισμένων των θυρών.

Ίσως η πιο περίεργη Ανάσταση που έχουμε βιώσει ποτέ με τους γείτονες να ανταλλάσσουν το «Χριστός Ανέστη» φωνάζοντας ο ένας στον άλλον από τα μπαλκόνια με κεριά αναμμένα από αναπτήρες, και τους συγγενείς και φίλους να εύχονται ο ένας στον άλλον από τηλεφώνου ή μέσω βιντεοκλήσεων.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.